ALMEDALSVECKAN | 25 - 28 JUNI 2024

Kruttornet | Containerparken Visby är den årligen återkommande öppna och cirkulära mötesplatsen under Almedalsveckan, världens största demokratiska träffpunkt. Med återvunnet material och nytänkt innehåll skapas en oas för samskapande, innovation, mat och kreativitet. En hållbar arena som nyfiket visar hur faktisk förändring kan ske och hur det skulle kunna fungera.

Kruttornet | Containerparken Visby erbjuder tre scener samt uthyrningsbara containers för deltagande samhällsaktörer. En unik möjlighet till påverkansarbete och platsen för spännande samtal, lärorika debatter och förändringskraft.Tillsammans med områdets övriga utbud, umgängesytor, mat och dryck skapas Almedalsveckans mest naturliga mötesplats.

Glädje, folkfest och inspiration när strålkastarljuset riktas mot de globala hållbarhetsmålen i allmänhet och klimatet och en hållbar utveckling i synnerhet.

Krütet & Brorsan är arenans restaurang och platsen för det informella samtalet, lunchmötet och magiska kvällar i solnedgången av god mat, dryck och musik.

Det gotländska krögarparet Robin Ingelse & Thilda Sundström bjuder in till värmen hos Krütet & Brorsan. För alla Visbybor är deras restaurang Brorsan en självklar destination för koreanskinfluerad street food och iskalla drycker. Här möter Brorsan den spanska bodegan Krütet och kärlek uppstår.
Öppet dagligen 11.00 - 23.00.

För catering och skräddarsydda kvällar efter just era önskemål under Almedalsveckan; maila er förfrågan till filip@containerparken.se så återkommer Krütet & Brorsan med ett förslag på en oförglömlig upplevelse.

ADRESS:

Kruttornets parkering, Visby
KARTA

ÖPPETTIDER:
Arenaområdet: 08.00 - 18.00
Restaurang Krütet & Brorsan: 11.00 - 23.00